Medlemsinformation 1 – 2021

Styrelsen har haft sitt första möte, digitalt sådant. Det är effektivt men lite tråkigt att inte kunna ses och småprata lite också. Vi har mycket på vår åtgärdslista i huset att se till i smått och stort. Tyvärr är det så att vi fått vatteninträngning från några av terrasserna på plan 3, och dessa måste åtgärdas. Vi kommer återkomma om detta.

VIKTIGA DATUM
28 februari 2021 är sista motionsdagen.
Lägg din motion i undertecknads brevlåda plan 3 lgh 44
26 maj 2021 datum för stämman. Kallelse kommer närmare.
Vi kommer att försöka ha stämman i Ljusgården.

ORDNINGSREGLER
I Ljusgården läggs alla möjliga saker som vänliga människor vill ge bort. Men, man kan inte bara ställa ut en tallrik, stol, flyttlåda mm och förutsätta att övriga
förstår att dom är till skänks. Märk upp att det är till skänks och helst vem du är som skänker. Är saken kvar efter två dagar så måste du ta bort den. Böckerna kanske man inte behöver märka upp men ända tas bort efter några dagar. Man kan också sätta upp en lapp på anslagstavlan att man har något till skänks.
OBS Ljusgården är en mittpunkt och ses så fort man kommer in i huset, vi vill inte ha någon fast bortskänkningsplats där. Det ser inte trevligt ut.

Jag personligen vill också informera om att vid två tillfällen i julas försvann juldekorationerna i blommorna på de vita borden. Motivationen att göra lite julfint för alla försvann kan jag säga. Därav heller inga blommor på borden just nu.

Barnvagnsrummet är till för barnvagnar i första hand, eftersom det inte är tillåtet att ha barnvagnar (eller andra föremål) utanför dörren. Detta är en brandfara
Bl a p g a av den svara rök den kan avge vid brand. Kälkarna föreslår vi, som ett försök, att ni ställer i gången ut till terrassen, längs väggen. Lägg gärna en tidning under, sopa bort så mycket snö det går innan.

PANDEMIN
Efter vad jag har hört och sett är vi friska och krya i huset just nu och jag hoppas innerligt att det får förbli så tills vi är vaccinerade.
Vår städare har fått förlängd städtid för att torka lite extra på handtag mm.


Styrelsen/ Kerstin